Sonja Bleuland van Oordt Worknavigator

Sonja Bleuland van Oordt

 

Ik geloof dat iedereen een innerlijke wijsheid heeft. Een bron die we kunnen gebruiken om het beste uit onszelf te halen. Het heeft introspectie, begeleiding en empowerment nodig om het te vinden en te gebruiken. Als oprichter van Humanwise AB is het mijn missie om individuele mensen en organisaties in staat te stellen hun innerlijke wijsheid te gebruiken en het beste uit zichzelf te halen. Work Navigator is een gestructureerde methode die ik gebruik om mensen in staat te stellen verbeteringsopties te vinden als het op het werk aankomt. Work Navigator kan ook in teams worden toegepast om een ​​beter wederzijds begrip en samenwerking te ontwikkelen, waardoor meer waarde voor organisaties wordt gecreëerd.

 

Voordat ik in 2017 naar Zweden verhuisde, heb ik meer dan 20 jaar in Nederland gewerkt bij de overheid op het gebied van gezondheid, inzetbaarheid en duurzaamheid. De rode draad in mijn werkzame leven is de voortdurende drive om nieuwe manieren te ontwikkelen om een ​​meer positieve impact te maken, op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk niveau.

 

Ik overzie de behoeften van organisatie en individuen om het best mogelijke resultaat te bereiken. Door het opbouwen van sterke relaties en partnerschappen, geef ik mensen de mogelijkheid om eerlijk te zijn en zichzelf te ontwikkelen. Vooral in tijden van transformatie. Als persoon ben ik sociaal, down to earth en optimistisch.

logo-werknavigator-klein

Werknavigator haalt het maximale uit de medewerker en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen het bedrijf.

Maar ook mensen die twijfelen over een carriere-switch helpt Werknavigator in de juiste richting.

Erkenning

Wij vinden kwaliteit, resultaat en regionale betrokkenheid belangrijk!

Wij zijn daarom NOLOC gecertificeerd en partner van Huis van het Werk.

nn-huis-van-werk

Contact

Maaike de Wit
Tel: 06 - 48 55 05 46
Maaike@werknavigator.com

Henny de Wit
Tel: 06 - 53 58 43 82
Henny@werknavigator.com

Yvonne van der Spek
Tel: 06 - 19 00 90 98
Yvonne@werknavigator.com