De werknavigator

Wat is de werknavigator?

De werknavigator┬« is een methodiek om een betere werksituatie te bereiken. Op een plezierige manier word je door een vast proces geleid, dat inzicht biedt in je huidige situatie en in datgene wat je belangrijk vindt in je werk. Dat inzicht gebruik je om je mogelijkheden voor de toekomst op een rij te zetten en een heldere keuze te maken. Uiteindelijk krijg je een duidelijk doel en zet je stappen in de richting van werk dat helemaal bij jou past. De regie over je loopbaan neem je in eigen hand en je haalt het beste uit jezelf naar boven.

De werknavigator wijst de weg naar werk dat bij je past.

De individuele begeleiding bestaat uit 8 wekelijkse gesprekken van ca. 1 ┬Ż uur en een terugkoppelingsgesprek, waarin het resultaat wordt gedeeld. Bij een navigatietraining is er een combinatie van interactieve groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken.

En wat niet

Werknavigator biedt geen banen. Met de werknavigator ben je zelf in staat het werk voor jou passend te maken of het bij jou passende werk te vinden. Het maakt je werk leuker en je loopbaan duurzamer.

Hoe werkt de werknavigator?

Navigatiesysteem
De werknavigator werkt hetzelfde als een navigatiesysteem in je auto. Eerst geef je aan waar je nu staat. Dan bepaal je waar je naar toe wilt en het navigatiesysteem geeft aan welke weg je moet volgen om je doel te bereiken. Zo simpel is het. Eenvoud is de kracht van de werknavigator.

Vast proces
Met de werknavigator doorloop je een vast proces. Je begeleider zorgt voor de voortgang; de inhoud is helemaal van jou.  De gesprekken zijn ongedwongen en leuk door de actieve elementen. De uitgekiende stappen en de werkzame principes in het proces zorgen voor diepgang. Uiteindelijk kom je tot een gefundeerd besluit voor je toekomstige werksituatie.

De werknavigator

Onze Opdrachtgevers

Werknavigator opdrachtgevers
footer devider