De begeleiders

Maaike_sm

Maaike de Wit

Maaike de Wit (1977) is vanaf het prille begin betrokken bij de onderneming Werknavigator. Maaike kan zich goed in mensen en situaties inleven, is kritisch waar nodig en speels waar het kan. Het werk laat haar stralen. Dat komt, zegt ze zelf, omdat met het werken met mensen, waarden en organisaties, je een bijdrage levert aan een mooiere wereld. Voor Maaike is aandacht een grote kracht. Ze brengt schijnbaar vanzelf structuur in processen of projecten. Ze weet de strategie in iedere opdracht te bewaken, los van de ontwikkelingen.

Maaike is zacht en krachtig tegelijk. Een prettige combinatie die oplossingen losmaakt en naar praktische resultaten toewerkt. Maaike is gezondheidswetenschapper. Voordat Maaike zich als ondernemer ging richten op het werken in de toekomst, was ze jarenlang in dienst bij publieke organisaties met hart voor preventie.

Maaike woont in Castricum en is te bereiken via maaike@werknavigator.com of 06 – 48 55 05 46

Yvonne van der Spek

Vanaf november 2013 is Yvonne van der Spek (1963) werkzaam als begeleider van de werknavigator. Ze is van origine arbeids- en organisatiepsycholoog. De afgelopen 30 jaar heeft ze gevarieerde functies uitgeoefend bij zowel profit - als non  profitorganisaties. Ze was werving- en selectieadviseur, projectleider, hoofd van een HR-afdeling, trainer en beleidsadviseur.

Ze vindt het ontzettend boeiend om al deze kennis en ervaring nu te gebruiken bij het begeleiden van mensen. Het thema ‘mens en werk’ lopen als een rode draad door haar loopbaan. Yvonne vindt het belangrijk dat mensen met plezier naar het werk gaan, werk is een belangrijk levensdomein geworden, het geeft betekenis aan ons het leven. Bevlogenheid in je werk, dingen doen waar je goed in bent, werk doen dat bij jou past, dat geeft veel voldoening en energie. Dat kun je ontdekken met de werknavigator.

Yvonne is praktisch, creatief en oplossingsgericht, ze woont en werkt in Alkmaar en is te bereiken via yvonne@werknavigator.com en 06 – 19 00 90 98

Yvonne_sm
Henny_sm

Henny de Wit

Henny de Wit (1948) is de geestelijk vader van de werknavigator. Vanaf 2003 heeft hij veel mensen begeleid met deze methodiek. Door zijn levenservaring en persoonlijke uitstraling is hij een begeleider die mensen snel op hun gemak stelt. Hij is evenwichtig, heeft aandacht en een groot inlevingsvermogen.

Zo’n 25 jaar heeft hij zowel aan laag opgeleide als aan professioneel geschoolde mensen leiding gegeven. Hij is er altijd op gericht geweest de mensen, waarvoor hij zich verantwoordelijk voelde, maximaal te motiveren. In 2003 is hij voor zichzelf begonnen. In het bedrijf AanZet advies en begeleiding was de werknavigator een belangrijk product.

Vanaf 2012 bouwt hij met Maaike het succes van de werknavigator verder uit. Het is zijn drive de werknavigator aan zo veel mogelijk mensen beschikbaar te stellen.

Henny heeft samen met Ans drie kinderen gekregen: Jochem, Maaike en Ellen. Er zijn inmiddels 8 kleinkinderen.

Henny is te bereiken via henny@werknavigator.com of 06 – 53 58 43 82

Frank Bijvoet

Frank Bijvoet (1977) is een geboren ondernemer. Hij groeide op een scheepswerf op en leerde al jong de kneepjes van het vak. Na het afronden van de HTS heeft hij zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van bedrijven, teams en organisaties.

Frank weet als geen ander de juiste snaar bij mensen te raken. Hij ziet vooruit, maakt plannen en realiseert ze. En dat alles doet hij met ongekende passie en energie voor mensen en voor de gemeenschap. 

Werken met Frank is een ervaring die je nog lang bijblijft. Frank woont in Broek op Langedijk en is te bereiken via Frank@werknavigator.com of 06-58 89 89 88

WNav300323 HiRes-7

Onze Opdrachtgevers

Werknavigator opdrachtgevers
footer devider