Individuele begeleidingen

Werk is een groot deel van je leven. Het maakt je leven leuk, gezond en plezierig als je gemotiveerd aan het werk bent.

Als je werksituatie niet meer goed past, of als je wilt weten waar je mogelijkheden liggen dan is Werknavigator® iets voor jou. 

 

Je kunt de werknavigator inzetten als je:

  • meer uit je werk wilt halen
  • toe bent aan de volgende stap
  • je werk of werksituatie niet bevalt
  • geen energie uit je werk haalt
  • ziek wordt van je werk
werknavigator-voor-individuele-begeleiding

Hoe gaat dat in zijn werk?

Met de werknavigator doorloop je een vast proces met je begeleider. Eerst is er een vrijblijvende kennismaking en dan volgen acht gesprekken. Je begeleider zorgt voor de voortgang terwijl de inhoud helemaal van jou is. Elk gesprek is luchtig en leuk om te doen door de speelse elementen. Tegelijk zorgen de uitgekiende stappen in het proces voor voldoende diepgang en uiteindelijk voor een gefundeerd besluit voor je toekomstige werksituatie.

Heel veel mensen hebben de werknavigator al toegepast. De methodiek blijkt altijd een positieve uitwerking te hebben. Dat geldt voor alle leeftijden, elk opleidingsniveau en alle branches.

Wat houdt het precies in?

De werknavigator is een individuele begeleiding, waarin je stapsgewijs de onderdelen van het proces doorloopt. Binnen twee maanden weet je wat je wilt bereiken op werkgebied en hoe je daar gaat komen. Meer informatie over de methodiek vind je hier. Ook kan je contact opnemen met één van de begeleiders.

Onze Opdrachtgevers

Werknavigator opdrachtgevers
footer devider