Referenties

Jessica

Cindy

Goed nieuws! Per 1 april ga ik starten als teammanager, precies zoals op mijn doel/ formulier staat. Die ligt trouwens naast mijn bed. ;-) Yes! Bedankt voor de begeleiding.

Vivienne (37)

Ik ben aan de slag gegaan met de werknavigator vanwege een onzekere toekomst. Ik wilde graag weten wat bij mij past. Werknavigator was voor mij heel positief. Het geeft inzicht in jezelf en is daardoor een hulpstuk voor de toekomst. Ik heb weer een zelfverzekerd gevoel.

Dennis

Ninco

Femke

Een traject met Werknavigator vond ik heel waardevol, omdat het voor mij een zoektocht naar werkplezier betrof. Ik heb een groeiproces doorgemaakt. Ik heb geleerd dat ik eerst "op moet ruimen" voor ik verder kan kijken. En ik ben me bewust geworden dat alle antwoorden in mezelf zitten. Het is heel prettig dat iemand meekijkt om meer werkplezier te vinden. Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Je bouwt echt een band op met elkaar.

Frank (39)

Ik had regelmatig het gevoel dat ik niet het pad volgende voor mijn ideale werksituatie. Ik ben goed in mijn werk, maar deed ik ook wat bij me paste? Door dit traject te volgen heb ik een werksituatie gekozen die me gelukkig maakt. Tot nu toe is dit de meest waardevolle kennis die ik heb opgedaan: kennis over wie ik ben.

Maurice

Malou

Op een moment dat ik het echt nodig had, was Maaike er voor mij. Ik twijfelde of ik nog binnen hetzelfde beroep wilde blijven werken en was opgebrand. Aan de hand van gesprekken en het op een rij zetten van mijn waardes kreeg ik weer zicht op een werktoekomst waar ik zin in had. Ik heb geleerd dat bij mij alles draait om balans! En dat ik best wat meer naar mijn gevoel en intuïtie mag luisteren. Vaak weten we diep van binnen best aardig wat we willen, als iemand maar de juiste vragen stelt. Ik kan iedereen een traject aanraden. Het is heel waardevol om op deze manier inzicht te krijgen in je drijfveren. Ook nu, anderhalf jaar na mijn traject, pak ik mijn waardes er nog af en toe bij. Als situaties schuren kom ik zo sneller achter wat ik kan doen om dat op te lossen.

Mieke (62)

Zo vlak voor mijn pensioen weet ik heel goed wat ik wil. Helaas ervaarde ik weerstand uit mijn omgeving. Ik kreeg de werknavigator van mijn werkgever aangeboden. Ik vind de werkwijze zeer plezierig en ontspannen en met direct concreet resultaat. Ik heb nu praktische oplossingen, waar ik heel blij mee ben. Zo heb ik er nog nooit tegenaan gekeken.

Ernst (55)

Werknavigator werd me aangeboden omdat ik boventallig was. Op voorhand had ik er weinig mee op. Het tegendeel bleek waar. Het is goed te doen. Ik weet nu welk werk ik ga doen. Als je richting wilt geven aan je verdere leven, zeg ik: volgen!!

Michon

Astrid (57)

In mijn huidige werk geef ik vaak 200% van mijn kunnen. Ik wilde kijken wat er voor mij nog meer mogelijk was. Ik kan eerlijk zeggen: ik heb er super veel aan gehad. Het heeft me een beter inzicht in mezelf gegeven, zowel op werk-, als privégebied. Ik weet nu dat er meer opties voor werk open liggen. Het is zo motiverend, ik raad het iedereen aan.

Ninco

Het traject geef ik een 10. Ik wist wel wat ik wilde, maar ik besef nu dat ik maar 1 ding hoef te kiezen en met mijn kernwaarden vorm te geven om alles te bereiken wat ik nodig heb. Wat een reis. Bedankt Frank!

Miranda (37)

Waar een loopbaancoach stopt, gaat dit systeem verder. Dat had ik nou net nodig. Het is een systeem dat alles samenvoegt als het om coachen gaat. Of het om beter of leuker presteren op je werk gaat of een compleet nieuwe weg inslaan, dat lukt met deze methodiek. De kracht van Werknavigator zit hem denk ik in het feit dat de informatie allemaal uit jezelf komt. Door steeds vragen te stellen en met behulp van kaarten en spelvormen krijg je vele inzichten die heel belangrijk zijn voor je eigen proces.

Matthijs

Dat was een leuke ervaring. Ik snap nu waarom in het verleden niet goed gingen. Ik heb inzicht gekregen in mijn waarden en waar ik blij van word. De verantwoordelijkheid ligt bij jezelf, dat is goed om te beseffen.

Johan (41)

Ik had mijn baan opgezegd en gekozen voor een voltijd studie om een nieuwe weg in mijn carrière in te slaan. Na drie maanden kwam ik tot de conclusie dat ik een foute beslissing had genomen. Wat nu? Ik was bang dat Werknavigator me niet veel zou opleveren. Dat had ik volledig mis. Werknavigator heeft me geopend en nu onderneem ik stappen naar mijn concrete doel toe!

Paul

Ik vond het heel interessant van de opbouw van niets tot iets is. Ik ben zelf tot inkeer gekomen en dat spreekt me aan. Het ontwikkelplan is heel concreet. Ik vond het leuk en leerzaam en ik ben blij dat ik dit gedaan heb.

Onze Opdrachtgevers

Werknavigator opdrachtgevers
footer devider