zwaan_werknavigator

Individuele begeleidingen

 

Werk is een groot deel van je leven. Het maakt je leven leuk, gezond en plezierig als je gemotiveerd aan het werk bent.

Als je werksituatie niet meer goed past, of als je wilt weten waar je mogelijkheden liggen dan is Werknavigator® iets voor jou. Je kunt de werknavigator inzetten als je:

 

  • meer uit je werk wilt halen
  • toe bent aan de volgende stap
  • je werk of werksituatie niet bevalt
  • geen energie uit je werk haalt
  • ziek wordt van je werk

Met de werknavigator doorloop je een vast proces met je begeleider. Eerst is er een vrijblijvende kennismaking en dan volgen acht gesprekken. Je begeleider zorgt voor de voortgang terwijl de inhoud helemaal van jou is. Elk gesprek is luchtig en leuk om te doen door de speelse elementen. Tegelijk zorgen de uitgekiende stappen in het proces voor voldoende diepgang en uiteindelijk voor een gefundeerd besluit voor je toekomstige werksituatie.

 

Heel veel mensen hebben de werknavigator al toegepast. De methodiek blijkt altijd een positieve uitwerking te hebben. Dat geldt voor alle leeftijden, elk opleidingsniveau en alle branches.

 

Wat houdt het precies in?

De werknavigator is een individuele begeleiding, waarin je stapsgewijs de onderdelen van het proces doorloopt. Binnen twee maanden weet je wat je wilt bereiken op werkgebied en hoe je daar gaat komen. Meer informatie over de methodiek vind je hier. Ook kan je contact opnemen met één van de begeleiders.

Anderen gingen je voor, kijk maar;

Het werkt! Ik hebben een passende keus gemaakt. Ik vind het een hele goede werkwijze om mensen naar de juiste werksituatie te wijzen”

“Het geeft mij de bevestiging dat ik het heft in eigen hand moet nemen om een leuke werkomgeving te realiseren. Ik raad het anderen aan, omdat het een cadeau voor jezelf is.”

logo-werknavigator-klein

Werknavigator haalt het maximale uit de medewerker en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen het bedrijf.

Maar ook mensen die twijfelen over een carriere-switch helpt Werknavigator in de juiste richting.

Erkenning

Wij vinden kwaliteit, resultaat en regionale betrokkenheid belangrijk!

Wij zijn daarom NOLOC gecertificeerd en partner van Huis van het Werk.

nn-huis-van-werk

Contact

Maaike de Wit
Tel: 06 - 48 55 05 46
Maaike@werknavigator.com

Henny de Wit
Tel: 06 - 53 58 43 82
Henny@werknavigator.com

Yvonne van der Spek
Tel: 06 - 19 00 90 98
Yvonne@werknavigator.com