Referenties

Ik had regelmatig het gevoel dat ik niet het pad volgende voor mijn ideale werksituatie. Ik ben goed in mijn werk, maar deed ik ook wat bij me paste? Door dit traject te volgen heb ik een werksituatie gekozen die me gelukkig maakt. Tot nu toe is dit de meest waardevolle kennis die ik heb opgedaan: kennis over wie ik ben. 

Ik had mijn baan opgezegd en gekozen voor een voltijd studie om een nieuwe weg in mijn carrière in te slaan. Na drie maanden kwam ik tot de conclusie dat ik een foute beslissing had genomen. Wat nu? Ik was bang dat Werknavigator me niet veel zou opleveren. Dat had ik volledig mis. Werknavigator heeft me geopend en nu onderneem ik stappen naar mijn concrete doel toe!

Ik ben aan de slag gegaan met de werknavigator vanwege een onzekere toekomst. Ik wilde graag weten wat bij mij past. Werknavigator was voor mij heel positief. Het geeft inzicht in jezelf en is daardoor een hulpstuk voor de toekomst. Ik heb weer een zelfverzekerd gevoel. 

Ik had een burn-out en besefte dat ik in mijn huidige functie niet op de juiste plek zat. Met de werknavigator ben ik in 8 weken tot een goed inzicht gekomen over wat ik kan en wil. Het heeft me geholpen om mijn blik op mijn werk te verruimen en nieuwe wegen te vinden.

Zo vlak voor mijn pensioen weet ik heel goed wat ik wil. Helaas ervaarde ik weerstand uit mijn omgeving. Ik kreeg de werknavigator van mijn werkgever aangeboden. Ik vind de werkwijze zeer plezierig en ontspannen en met direct concreet resultaat. Ik heb nu praktische oplossingen, waar ik heel blij mee ben. Zo heb ik er nog nooit tegenaan gekeken.

Werknavigator werd me aangeboden omdat ik boventallig was. Op voorhand had ik er weinig mee op. Het tegendeel bleek waar. Het is goed te doen. Ik weet nu welk werk ik ga doen. Als je richting wilt geven aan je verdere leven, zeg ik: volgen!!

In mijn huidige werk geef ik vaak 200% van mijn kunnen. Ik wilde kijken wat er voor mij nog meer mogelijk was. Ik kan eerlijk zeggen: ik heb er super veel aan gehad. Het heeft me een beter inzicht in mezelf gegeven, zowel op werk-, als privégebied. Ik weet nu dat er meer opties voor werk open liggen. Het is zo motiverend, ik raad het iedereen aan.

Waar een loopbaancoach stopt, gaat dit systeem verder. Dat had ik nou net nodig. Het is een systeem dat alles samenvoegt als het om coachen gaat. Of het om beter of leuker presteren op je werk gaat of een compleet nieuwe weg inslaan, dat lukt met deze methodiek. De kracht van Werknavigator zit hem  denk ik in het feit dat de informatie allemaal uit jezelf komt. Door steeds vragen te stellen en met behulp van kaarten en spelvormen krijg je vele inzichten die heel belangrijk zijn voor je eigen proces. 

Jessica

Maurice

Michon

logo-werknavigator-klein

Werknavigator haalt het maximale uit de medewerker en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen het bedrijf.

Maar ook mensen die twijfelen over een carriere-switch helpt Werknavigator in de juiste richting.

Erkenning

Wij vinden kwaliteit, resultaat en regionale betrokkenheid belangrijk!

Wij zijn daarom NOLOC gecertificeerd en partner van Huis van het Werk.

nn-huis-van-werk

Contact

Maaike de Wit
Tel: 06 - 48 55 05 46
Maaike@werknavigator.com

Henny de Wit
Tel: 06 - 53 58 43 82
Henny@werknavigator.com

Yvonne van der Spek
Tel: 06 - 19 00 90 98
Yvonne@werknavigator.com